![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 8.02.2004 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak wąskie że w palmtopie moglbym ogladac - i przez ta szerokosc mi sie nie podoba. Pozatym bynajmniej wg. mnie bardzo kiczowate sa te teksty przewijajace sie z boku.
-------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() nie podoba mi sie: 1) zawrotna predkosc ladowania Twojej strony. Czy ten serwer aby przypadkim nie jest gdzies pod ziemia ![]() 2) ze musze wylaczac muzyka na kazdej podstronie. Muzyka troche za glosna. 3) strona malych rozmiarow- nie mylic z jej waga. Przy duzych rozdzielczosciach duzo z niej nikt nie odczyta. 4) ten box na stronie glownej z przeplywem newsow. przy dluzszym patrzeniu troche oczy bola. Zmniejsz ttempo i zrob stop'a po najechaniu myszka. co mi sie podoba: 1)menu 2) dzwieki w menu 3)top'y ![]() 4) wykonanie 5)kolory 7,5/10 za predkosci i rozmiar. ![]() ## o NuLL mnie wyprzedzil ![]() Ten post edytował trucksweb 7.07.2005, 18:42:59 -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 179 Pomógł: 0 Dołączył: 8.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Masz wielkiego minusa za to, że w pewnym momencie o mało co nie spadłem z fotela przez tę muzykę. Oj, nie lubimy takich rzeczy, nie lubimy...
A jeśli chodzi o wygląd, to może być. Podoba mi się. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat z newsow na ocenianej stronie:
Cytat Profesjonalizm... A wz rodel strony mamy cos takiego: <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250"> Juz nie wspomne o braku DOCTYPE. (To samo na stronach z portfolia) Cytat Panstwa strony to efekt dobrego wypozycjonowania strony w wyszukiwarkach. Pierwsza z brzegu strona z portfolia: http://www.tyroleancottage.com/ PageRank: 0 I ta sudomena komurka ![]() Same portfolio wykonane na pierwszy rzut oka (tylko na pierwszy) ladnie ale do przesady male. Nie wiem co miala przedstawiac ta muzyka, ale jak dla mnie wogole nie wspolgra z layotem. Czas ladowania strony jak na ilosc grafiki jest tragiczny. Moja ocena to 2/10 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podoba mi sie:
+ on/off muzyke - w `kontakt` dodal bym takze telefon i e-mail, tak dla informacji, gdzies w widocznym miejscu + ogolnie fajny top + logo proste - dodalbym jakas stopke, copy itp na dole - newsy przewijane wolabym we flashu Ocena: -7/10 -------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 6.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No faktycznie, bardzo wąskie, ale profesjonalnie zrobione (chociaż ta muzyczka trochę irytuje- na szczęscie można ją wyłączyć
![]() -------------------- Generator aukcji online
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 15:04 |