![]() |
![]() |
-re5pect- |
![]()
|
Goście ![]() |
Mam dwa kody pierwszy pokazuje pewien formularz dla zalogowanego usera , a drugi powoduje , że formularz można wypełnić tylko raz . Mam takie pytanie jak połączyć oba tego kody w jedną całość
![]() ![]() 1 kod
2 kod
pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
cos takiego ![]() |
|
|
-re5pect- |
![]()
|
Goście ![]() |
no fajnie wygląda nie stety coś jest nie tak z else bo wyskakuje kominikat
Kod Parse error: parse error, unexpected T_ELSE in /home/fazi/public_html/htp/module/klub.inc.php on line 19 oczywiście nie patrz na line 19 bo w kodzie w którym wkleiłeś to będzie linia 18 ![]() ps: mogę wiedzieć jakiego programu używasz ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
-re5pect- |
![]()
|
Goście ![]() |
faktycznie teraz działa
Jak to sprawdzić czego rakuje tzn. jakim programem ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przecież dostałeś informacje czego może brakować, w tym błędzie wyrzuconym przez parser php...
Na wortalu jest art o błędach jakie błędy popełniają programiści, poczytaj sobie ![]() albo goooogle..... http://jp6.roxtet.net/articles.php?id=10 -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
Parse error: parse error, unexpected T_ELSE in /home/fazi/public_html/htp/module/klub.inc.php on line 19 to jest komunikat ze w lini 19 lub okolo jest blad
![]() ![]() Ten post edytował kwiateusz 6.07.2005, 21:16:16 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:09 |