![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Jak zapewne część z Was już może zauważyła, powstała nowa grupa Opiekunowie (w zasadzie została wskrzeszona).
W ich kompetencjach będzie zajmowanie się następującym forum:
W kompetencjach tych osób leży zajmowanie się wyznaczonym forum. Proszę o przestrzeganie pewnych zasad:
PS.: Naprawdę nie na zależało mi podczas tworzenia tej grupy uniżać czyjej wiedzy, pracy włożonej w forum, tylko po prostu niektóre osoby były bardzo rzadko na forum, więc nie posiadały czasu – myślę że te rozwiązanie jest najlepsze z dostępnych. Jeżeli to kogoś uraziło bardzo przepraszam. Przy okazji: Na forum wszystkie osoby mogące moderować forum (zarząd, admin, moderatorzy, opiekuni) przystąpili do akcji: „Poprawa pisownia”. Jej zadaniem nie jest poprawianie każdego błędu tylko tych większych wręcz kłujące w oczy (literówka albo jakiś błąd każdemu może się zdarzyć). Wszelkie pytania proszę kierować do mnie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 179 Pomógł: 0 Dołączył: 9.11.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja proponuje dopisac jeszcze dwóch opiekunów:
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No ja bym się chętnie na to pisał. Póki co mam czas, chęci oraz lubię walkę z powszechną w Internecie dysleksją i dysortografią... :-)
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 1 Dołączył: 17.07.2003 Skąd: Kazanów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no to moze teraz sie bedzie latwiej czytalo te wszystkie piekne posty x]
btw. w poscie hwao jest literowka [jesli tak to mozna nazwac - zapomnial literki xP] - 'poprawa' zamiast 'poprawna' - no chyba ze mialo byc haslo 'poprawa pisowni' ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wydaje mi sie ze takie bledy sa mniej wazne niz jesli ktos wypisuje bzdury na forum i sie jeszcze przekonuje ze wlasnie tak jest.
Ja rowniez jestem za tym co pisal @dasko ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W koncu www dziala.
Ja sie jeszcze zastanawiam nad swoja kandydatura (jakis sluzbowy samochod pomoze mi podjac jedyna sluszna decyzje ![]() Co do pisowni: polskie ogonki obowĄzkowe? -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Ja sie jeszcze zastanawiam nad swoja kandydatura (jakis sluzbowy samochod pomoze mi podjac jedyna sluszna decyzje ). Samochod i mieszkanie ![]() Cytat Co do pisowni: polskie ogonki obowĄzkowe? Zadko uzywam, ale jesli taki wymog bedzie to czemu nie. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Hmm myślę, że crashu się nadaje w takim razie dodam i go do tej grupy, jeżeli dr_bonzo chciałby to niech się odezwie do mnie gdzieś na prv.
Tymczasowo myślę, że grupa posiada już komplet ludzi, na razie rekrutacji do niej nie będzie jak padnie decyzja ze będzie potrzeba więcej ludzi, to na pewno dam znać. Co do ortografii to będziemy poprawiać tylko błędy typu „terz”, „zeczy” i podobne – bardzo rażące po oczach. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam taki pomysł, skoro na forum jest aktywna nowa grupa to może podpisać ją pod aktywnymi użytkownikami? Kod zarząd | administrator | moderator | developer | opiekun | użytkownik Pozdrawiam! -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 574 Pomógł: 2 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
do kogo trzeba się zgłosić aby być opiekunem i jakie trzeba mieć "kwalifikacje"
![]() Ten post edytował shpyo 1.12.2005, 17:17:51 -------------------- jQuery, JavaScript i CSS - porady, tutoriale
highlab.pl - blog o technologiach, nauce i programowaniu |
|
|
![]()
|
|
Cytat(shpyo @ 2005-12-01 18:17:24) do kogo trzeba się zgłosić aby być opiekunem i jakie trzeba mieć "kwalifikacje" ![]() Już napewno nie domnie ![]() Null or Sea. Z tego co mi wiadomo narazie naboru na razie nie ma jeszcze... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Obecnie ekipa forum jest kompletna i nie wymaga zmian.
Z zaloga forum jest troche inaczej niz z developerami. Tu sie nie dostaje miejsca bo sie chce. Ktos dolaczany jesli zachodzi taka potrzeba - a takiej narazie nie ma. -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 790 Pomógł: 7 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A poza tym na to, żeby zostać opiekunem/moderatorem, to trzeba sobie zasłużyć
![]() ![]() -------------------- Michał Płachta
Warsztat: Mac OS X Leopard, PostgreSQL, Text Mate, Retrospectiva + SVN |
|
|
![]()
|
|
Cytat(seaquest @ 2005-12-02 21:28:26) A poza tym na to, żeby zostać opiekunem/moderatorem, to trzeba sobie zasłużyć ![]() ![]() Rozumie ze mam znów "zaspamowas" skrzynke Itsme'go ![]() Na moje oko, chociez nie moj to obowiazek to z tego co widze wszytkie tematy sa moderowane ![]() Pewnie za jakis czas beda rozsylane powiadomienia "czy dalej chcesz" wtedy moze pare osob zrezygnuje i beda miejsca ![]() Alek nie obijaj sie tak! Ja Cie zareklamowalem a Ty .. :-P |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 09:03 |