![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 23.05.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam 2 tabele i problem ze sformulowaniem zapytania aby otrzymac poprawne wyniki.
Bede wdzieczny za jakakolwiek pomoc w napisaniu zapytania. Kod Tabela_hist: +----+----------+-------+-------+-------+ | id | osoba_id | el_id | data1 | data2 | +----+----------+-------+-------+-------+ Kod Tabela_el: +----+-------+------+ | id | nazwa | info | +----+-------+------+ Teraz chcialbym wyszykac wszystki wpisy dotyczace np osoby o id=1 i otrzymac nastepujace naglowki: Kod +-------+-----------+---------+-------------------+ | el_id | el_nazwa | el_info | data2-data1 (dni) | +-------+----------+---------+-------------------+ Kombinowalem i probowalem pisac cos w tym stylu:
Ale jak widac za bardzo mi nie wyszlo. Nie za bardzo wiem jak wlaczyc kolumny z Tabela_el? Ten post edytował one_eddie 4.07.2005, 10:08:34 -------------------- ![]() Sklep z gotowymi programami, grami oraz kodami źródłowymi. Zajrzyj na http://www.sklep.virgotech.pl |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 17:50 |