![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 11.10.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam problem. Mam serwer WWW Apache + php version:4.2.3 i odpalam sobie kodzik: [...] $v = preg_replace( "/'/", "'" , $v ); [...] I MAM komunikat że funkcja preg_replace() nie istnieje ... chyba nie możeliwe że nie ma tej funkcji ![]() szukałem w manualu... próbowałem pogrzebac w configu ... i nic... wiec pisze tutaj ![]() thx z gory FuKu -------------------- slackware 9.1 (2.4.24 + bootsplash patch)
KDE (3.2.0) KADU CVS |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 786 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2002 Skąd: Wroclaw/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat [php:1:d01d415b62][...]
masz skompilwoana wersje bez wyrazen regularnych. popros administatora o dodanie stosownych pakietow / dokompilowanie brakujacych tobie skladowych - tj wyrazen regularnych.
$v = preg_replace( "/'/", "'" , $v ); [...][/php:1:d01d415b62] I MAM komunikat że funkcja preg_replace() nie istnieje ... chyba nie możeliwe że nie ma tej funkcji ?? pozdrawiam -------------------- .. make web your home ..
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 11.10.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja jestem adminem.. .w pewnym sesie ... bo mam server u siebie w domu... i mam php . rpm ...
![]() musze sciagnac zordlo.... jaka to opcja jest ? FuKu -------------------- slackware 9.1 (2.4.24 + bootsplash patch)
KDE (3.2.0) KADU CVS |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:50 |