![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 27.01.2005 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam,
adres mojego forum to www.ameryka.only.pl, chcę dostosować forum tak by mialo szerokość 800px. Który plik edytować?? _________________ Zapraszam na moją stronkę ![]() -------------------- Strony: USA.info.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zaraz dostaniesz ostrzeżenie..... Tematy dotyczące skryptów forum (a phpBB jest takowym) należy umieszczać w dziale Skrypty php / Skrypty forum
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W szablonach w table zamiast width=100% , zrób 800px ...
UPDATE ![]() -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a ja odsylam na strone: phpbb 2
i phpbb 2 by Przemo to tam wedlug mnie powinienes pierw poszukac a nie isc na latwizne ![]() ![]() -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 384 Pomógł: 6 Dołączył: 11.09.2004 Skąd: Grodzisk Mazowiecki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a poszukać to nie łaska ? http://archiwum.phpbb2.pl/viewtopic.php?p=67798#67798
Poczytaj. A po za tym- po co tworzysz 2 tematy :| -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Przenosze, swoja droga CAŁY wyglad praktycznie mozesz zmienic w plikach TPL i tm szukaj co i jak... to w koncu HTML a nie php.
Pozatym zakaldaj tematy we wlasciwych miejscach! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.06.2025 - 22:54 |