![]() |
![]() |
-Vanx- |
![]()
|
Goście ![]() |
Mam mały prblem z rejestracją gdy wchodzę na swoją stronę i kilikam na rejestracją wyskakuje mi Parse error: parse error, unexpected T_STRING in /home//domains//public_html/aaa/gra/rejestracja.php on line 6
w pliku rejestracja.php mam to: Kod <?php
include('config.php'); print " <form method=post action=rejestracja.php?action=register> <table> <tr><td>Pseudonim:</td><td><input type="text" name="user"></td></tr> <tr><td>Email:</td><td><input type="text" name="email"></td></tr> <tr><td>GG:</td><td><input type="text" name="gg"></td></tr> <tr><td>Hasło:</td><td><input type="password" name="pass"></td></tr> <tr><td>Powtórz Hasło:</td><td><input type="password" name="vepass"></td></tr> <tr><td colspan=2 align="center"><input type="submit" value="Zarejestruj"></td></tr> </form> </table>" $imie = $_POST['user']; $haslo = $_POST['pass']; $email = $_POST['email']; mysql_query("INSERT INTO gracze (user, email, pass) VALUES ('$imie', '$email', '$haslo',)") or die("Nie mogę zarejestrować."); ?> |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Złe zastosowanie ciapków. Fipaj - tak bywa ![]() Ten post edytował NuLL 29.06.2005, 17:47:45 -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 691 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Używaj tagu [ php ] Zawsze wskazuj problematyczną linię Zastanów się dwa razy, zanim otworzysz temat. To bardzo prosty błąd... A w dodatku php mówi ci, gdzie. @Null Jak pisałem swojego posta, twojego jeszcze nie było ![]() Ten post edytował Fipaj 29.06.2005, 17:45:40 -------------------- |
|
|
-Vanx- |
![]()
|
Goście ![]() |
Dopiero ucze się php
![]() Chcę aby po wypełnieniu formularza i przyciśnięciu na przycisk rejestracja wszystkie dane z formularza umieściły się w bazie danych. więc zrobiłem takie coś
ale to nie działa ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 57 Pomógł: 0 Dołączył: 15.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
brakuje Ci srednika po "dlugim" print`cie
-------------------- env: Linux Slackware 10.1 [Kernel 2.6.5], PHP 4.3.9, Apache 1.3.33.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Brak średnika, i złe zapytanie. -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
-Vanx- |
![]()
|
Goście ![]() |
zrobiłem tak jak scarface ale jak wypełniam formularz i klikam na zarejestruj to wyskakuje mi że nie moze zarejestrować
![]()
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 23:57 |