Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

Reply to this topicStart new topic
> A jak u Was ... ?
Fo
post 3.06.2003, 23:44:52
Post #1

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

A jak u Was leci czas ? chodzi mi tutaj o to ile spedzacie przy kompie tluczecie w klawe, ile spicie ( czy wogole tongue.gif ) no i ofkoz - czy sie jeszcze uczycie (szkola, studia) ? Jak u Was wyglada nowy dzien ?

Ja ucze sie jeszcze i (1kl LO) i jakos szczerze mowiac nie idzie mi nauka php etc. w parze z nauka ta normalna co mam w szkolce... :cry: przy kompie potrafie jak usilnie do czegos chce dojsc to potrafie siedziec ze 12-16 godzin - jak wiecej to zaczyna mi sie troche mieszac.... a tak srednio to zasiadam na jakies 6 godzin ... jak trzeba nieraz spac to oczywiscie ale mnie to omija - lecz to zadko sie ostatnio zdarza .. 8) a moj dzien sie zaczyna od pobudki 6 rano - do szkolki - po szkolce jakis work na mnie czeka przy kompie - pozniej jakis wypad ze znajomymi i pozniej znowu work.... no i czasem spac... :wink:
Go to the top of the page
+Quote Post
spenalzo
post 3.06.2003, 23:55:47
Post #2

-----

Ja już na szczęście skończyłem szkołę, zdałem mature i egzamin zawodowy i mam spokój. Potem wybieram się na policealną informatykę, ew. później studia.
Ja siedzę na komputerze przeważnie wieczorem, powiedzmy od 18 do 1-2. Raz tylko musiałem siedziec do 6 rano, bo miałem na 10 ukończyć stronę. smile.gif
W sumie to zaczynam już tęsknić za szkołą (nie nauczycielami, tylko za budynkiem), atmosferą jaka panowała, kolegami i koleżankami oczywiście. Więc ciesz się szkołą i ucz, bo te 4 lata szybko przelecą. Za szybko.

--------------------

+Quote Post
Sir Blade
post 3.06.2003, 23:58:46
Post #3

-----

Cytat
Więc ciesz się szkołą i ucz, bo te 4 lata szybko przelecą. Za szybko.

jak pojdzie na studia to......piekne czasy Go czekaja smile.gif
+Quote Post
Fo
post 4.06.2003, 00:01:05
Post #4

-----

no racja racja szkola jednak ma swoj klimat ale u mnie ona skonczy sie jeszcze szybciej bo ja ide systemem trojkowych - nowy rocznik 1986 to rocznik krolikow doswiadczalnych naszego wspanialego ministerstfa oswiaty wiec liceum mam praktycznie jeszcze dwa lata - bo ten roczek juz za pasem prawie - nio chyba ze nie zdam jednak z matmy i mnie babka usadzi i bede musial pisac komis - a nie mam na to szczerze czasu w wakacje... angrysmiley.gif wiec zastosuje sie do rady @spenalzo i bede z kazdego dnia czerpal jak najwiecej ... 8) nio chyba ze nie wstane po zarwanej nocce aaevil.gif

edit: tiaa ale co masz na mysli @Sir Blade : "piekne czasy" ?
+Quote Post
Sir Blade
post 4.06.2003, 00:07:43
Post #5

-----

zobaczysz smile.gif

3 x P smile.gif
+Quote Post
spenalzo
post 4.06.2003, 00:08:51
Post #6

-----

Ja w technikum (5 lat) miałem program naładowany ogromnie, to ja nie wiem jak Wy sobie przez 3 lata z tym poradzicie... Przecież poprzedni system funkcjonował dobrze od wielu lat, ludzie uczyli się. No ale każdy rząd, chce pozostawić cos po sobie (obecny raczej nic mądrego) i upchać swoich kolesi gdzie się da. I zamiast do poziomu Europy dąży do poziomu Etiopii. Nie będę wycierał więcej swojej klawiatury na komentowanie rządu (na szczęście wtedy jeszcze nie mogłem głosować!).

--------------------

+Quote Post
Fo
post 4.06.2003, 00:18:37
Post #7

-----

Cytat
jak Wy sobie przez 3 lata z tym poradzicie
powiem ci bardzo jasno z doswiadczenia - no wiec - nie poradzimy sobie po program malo tego ze jest beznadziejnie skonstruowany to jeszcze zajecia ( przynajmniej u mnie ) sa prowadzone rownie beznadziejnie - dlatego jesli uda mi sie zdac normalnie ta pierwsza klase bez poprawki to sie przenosze do innej - lepszej szkoly - np. u mnie babka od matmy zamist prowadzic lekcje jak nalezy ona sobie poprowadzila w tym calym roku szkolnym moze ze 2-3 miesiace zajec ( reszta to brak zastepstw na jej lekcjach - ona na zwolnieniu ) i teraz polowa klasy ma galencje.... a co do ksiazek jeszcze mozna rzec jak juz sie rozpisalem na temat szkoly - to sa rownie beznadzijnie skonstruowane jak ten caly system szkolnictwa - np. regulka ktora jest wyjasniana inna regulka a w tej regulce pare nowych pojec z czego kazde z osobna wyjasniane jest innym nowym pojeciem ( $i++; 8O :?: ) oczywiscie nie w kazdym miejscu ale w 70% ksiazek ktore kazano mi nosic do budencji.... angrysmiley.gif

@Sir Blade - czy chodzi Ci o te piekne czasy na studiach ktore przechadzaja sie po korytazu w butach na obcasie i czarnej mini ? aaevil.gif
+Quote Post
scanner
post 4.06.2003, 06:45:08
Post #8

Grupa: Zarząd

Cytat
piekne czasy na studiach ktore przechadzaja sie po korytazu w butach na obcasie i czarnej mini
Loooool... Wymiękłem... W zasadzie powinienes dodać do tego parties w akademikach i poza oraz zakuwanie do sesji.

Co w temacie wątku: mój dzień powszedni:
6.00 - pobudka
7.00 - 15.00 - komputer w robocie
16.00 - 24.00 - komputer w domu.

Odstępstwami są imprezki lub weekendowe wyjazdy smile.gif

--------------------
scanner.info
Warto pamiętać: KISS, DRY
+Quote Post
lisu
post 4.06.2003, 14:41:46
Post #9

-----

Cytat
czy chodzi Ci o te piekne czasy na studiach ktore przechadzaja sie po korytazu w butach na obcasie i czarnej mini ?  :twisted:

Jak pojdziesz na studia scisle (przunajmniej na UW)to nie beda piekne czasy, to beda 'zadne' czasy. dlatego zdaje na drugi kierunek. Podobno na hotelarstwie sa najfajniejsze czasy biggrin.gif

--------------------
--
Carpe Diem
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 19.07.2025 - 07:46