![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 401 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2003 Skąd: Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jak u Was leci czas ? chodzi mi tutaj o to ile spedzacie przy kompie tluczecie w klawe, ile spicie ( czy wogole
![]() Ja ucze sie jeszcze i (1kl LO) i jakos szczerze mowiac nie idzie mi nauka php etc. w parze z nauka ta normalna co mam w szkolce... :cry: przy kompie potrafie jak usilnie do czegos chce dojsc to potrafie siedziec ze 12-16 godzin - jak wiecej to zaczyna mi sie troche mieszac.... a tak srednio to zasiadam na jakies 6 godzin ... jak trzeba nieraz spac to oczywiscie ale mnie to omija - lecz to zadko sie ostatnio zdarza .. 8) a moj dzien sie zaczyna od pobudki 6 rano - do szkolki - po szkolce jakis work na mnie czeka przy kompie - pozniej jakis wypad ze znajomymi i pozniej znowu work.... no i czasem spac... :wink: |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja już na szczęście skończyłem szkołę, zdałem mature i egzamin zawodowy i mam spokój. Potem wybieram się na policealną informatykę, ew. później studia.
Ja siedzę na komputerze przeważnie wieczorem, powiedzmy od 18 do 1-2. Raz tylko musiałem siedziec do 6 rano, bo miałem na 10 ukończyć stronę. ![]() W sumie to zaczynam już tęsknić za szkołą (nie nauczycielami, tylko za budynkiem), atmosferą jaka panowała, kolegami i koleżankami oczywiście. Więc ciesz się szkołą i ucz, bo te 4 lata szybko przelecą. Za szybko. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Więc ciesz się szkołą i ucz, bo te 4 lata szybko przelecą. Za szybko.
jak pojdzie na studia to......piekne czasy Go czekaja ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 401 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2003 Skąd: Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no racja racja szkola jednak ma swoj klimat ale u mnie ona skonczy sie jeszcze szybciej bo ja ide systemem trojkowych - nowy rocznik 1986 to rocznik krolikow doswiadczalnych naszego wspanialego ministerstfa oswiaty wiec liceum mam praktycznie jeszcze dwa lata - bo ten roczek juz za pasem prawie - nio chyba ze nie zdam jednak z matmy i mnie babka usadzi i bede musial pisac komis - a nie mam na to szczerze czasu w wakacje...
![]() ![]() edit: tiaa ale co masz na mysli @Sir Blade : "piekne czasy" ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zobaczysz
![]() 3 x P ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja w technikum (5 lat) miałem program naładowany ogromnie, to ja nie wiem jak Wy sobie przez 3 lata z tym poradzicie... Przecież poprzedni system funkcjonował dobrze od wielu lat, ludzie uczyli się. No ale każdy rząd, chce pozostawić cos po sobie (obecny raczej nic mądrego) i upchać swoich kolesi gdzie się da. I zamiast do poziomu Europy dąży do poziomu Etiopii. Nie będę wycierał więcej swojej klawiatury na komentowanie rządu (na szczęście wtedy jeszcze nie mogłem głosować!).
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Cytat jak Wy sobie przez 3 lata z tym poradzicie powiem ci bardzo jasno z doswiadczenia - no wiec - nie poradzimy sobie po program malo tego ze jest beznadziejnie skonstruowany to jeszcze zajecia ( przynajmniej u mnie ) sa prowadzone rownie beznadziejnie - dlatego jesli uda mi sie zdac normalnie ta pierwsza klase bez poprawki to sie przenosze do innej - lepszej szkoly - np. u mnie babka od matmy zamist prowadzic lekcje jak nalezy ona sobie poprowadzila w tym calym roku szkolnym moze ze 2-3 miesiace zajec ( reszta to brak zastepstw na jej lekcjach - ona na zwolnieniu ) i teraz polowa klasy ma galencje.... a co do ksiazek jeszcze mozna rzec jak juz sie rozpisalem na temat szkoly - to sa rownie beznadzijnie skonstruowane jak ten caly system szkolnictwa - np. regulka ktora jest wyjasniana inna regulka a w tej regulce pare nowych pojec z czego kazde z osobna wyjasniane jest innym nowym pojeciem ( $i++; 8O :?: ) oczywiscie nie w kazdym miejscu ale w 70% ksiazek ktore kazano mi nosic do budencji.... ![]() @Sir Blade - czy chodzi Ci o te piekne czasy na studiach ktore przechadzaja sie po korytazu w butach na obcasie i czarnej mini ? ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Cytat piekne czasy na studiach ktore przechadzaja sie po korytazu w butach na obcasie i czarnej mini Loooool... Wymiękłem... W zasadzie powinienes dodać do tego parties w akademikach i poza oraz zakuwanie do sesji.
Co w temacie wątku: mój dzień powszedni: 6.00 - pobudka 7.00 - 15.00 - komputer w robocie 16.00 - 24.00 - komputer w domu. Odstępstwami są imprezki lub weekendowe wyjazdy ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 100 Pomógł: 0 Dołączył: 25.01.2003 Skąd: mazury, wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat czy chodzi Ci o te piekne czasy na studiach ktore przechadzaja sie po korytazu w butach na obcasie i czarnej mini ? :twisted:
Jak pojdziesz na studia scisle (przunajmniej na UW)to nie beda piekne czasy, to beda 'zadne' czasy. dlatego zdaje na drugi kierunek. Podobno na hotelarstwie sa najfajniejsze czasy ![]() -------------------- --
Carpe Diem |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 07:46 |