![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 25.06.2005 Skąd: Czaplinek Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem. Wrzuciłem pliki językowe (polskie) tam gdzie trzeba zainstalowałem tak jak trzeba ale nie wyświetlają mi sie litery takie jak ą,ć,ż,ó itp. co z tym mogę zrobić
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Menu -> Skins & Templates -> Board Wrappers -> Current in Use -> Wybierz ten którego używasz -> Kliknij Edit -> W okieku Content masz kod HTML - tam popraw tag dotyczący ISO. To wszystko :-) chyba
![]() -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 25.06.2005 Skąd: Czaplinek Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Okej. Działa. Ale mam jeszcze jedno pytanie panelu administratora nie da się spolszczyć??
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 247 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Hamburg / Darlowo Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jasne ze sie da .Tyle ze tam nie ma plikow jezykowych - wszystko frazy sa wpisane na sztywno .
|
|
|
![]()
|
|
Czyli trzeba samemu zmieniać każdą linijkę tekstu tak??
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety tak
![]() -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 742 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2003 Skąd: Gdańsk, Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak. Jak spolszczysz panel admina to podrzuć komuś z zarzadu przyda się
![]() |
|
|
![]()
|
|
Nie ma sprawy właśnie zacząłem prace i idzie super
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: Mikołów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hehe tak spolszczenie juz od dawna istnieje i jest gotowe do pobrania
http://www.ibplanet.pl/forum/doc/htm/acppl.htm -------------------- ..::elessar::..
|
|
|
![]()
|
|
No to bardzo dobrze wielkie dzięki ci
|
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 25.07.2005 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich
![]() Cóż, czy ktoś może podać aktywne linki do spolszczenia forum oraz panelu(wersja forum jest obojętna, może być 1.3 jak i 2.0)? PS. Która z wersji jest lepsza? Którą wybrać? Pozdrawiam, z góry dziękuję. |
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
2.0 bo nowsza
![]() |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 25.07.2005 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A ja poprosiłbym jeszcze polski lang do 1.3 Final
![]() Jesli chodzi o 2.0 - to jest ten Trial? Tez taki mam... Jednak nie wiem czy to jest ten "najnowsy". Chyba, ze mozesz po znajomosci udostepnic całoaść... Było by super ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
panowie w takich sprawach na PW zapraszam
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21.06.2025 - 09:48 |