![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 29.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Użyłem wyszukiwarki w tym temacie,ale znalezione podpowiedzi nie za bardzo mi coś rozjaśniły, dlatego pytam..
Mam zwykłe wywołanie funkcji mail():
lecz mam taką odpowiedź: Warning: mail(): SMTP server response: 550 5.7.1 Unable to relay for irysek110@o2.pl in c:\...\mail.php on line 8 natomiast moja kofiguracja php.ini to: [mail function] ; For Win32 only. SMTP = localhost ; for Win32 only smtp_port = 25 sendmail_from= me@localhost.com ; for Win32 only ; For Win32 only. ;sendmail_from = me@example.com Wiem, że to problem z relayingiem, ale nie wiem co powinienem zrobić. Proszę o sugestie ![]() -------------------- A jak zobaczysz światełko w tunelu to idź w drugą stronę...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 764 Pomógł: 3 Dołączył: 30.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem do konca w czym jest problem, ale ...
zainstaluj Free SMTP Server a nastepnie zmien w pliku php.ini: Cytat [mail function]
; For Win32 only. SMTP = localhost smtp_port = 25 ; For Win32 only. sendmail_from = me@example.com ; For Unix only. You may supply arguments as well (default: "sendmail -t -i"). ;sendmail_path = |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 29.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No niestety..nic mi to nie da. Free SMTP po zainstalowaniu nie daje się uruchomić. Prawdopodobnie ze względu na sieć, którą mam...
Jeśli ktoś ma pomysł, bardzo proszę o pomoc, bo jest mi to bardzo niezbędne. Pozdrawiam -------------------- A jak zobaczysz światełko w tunelu to idź w drugą stronę...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 23.07.2025 - 10:46 |