![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 223 Pomógł: 1 Dołączył: -- Skąd: Rogożnik /K-ce/ Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Poraz kolejny z pytaniem o Wyrażenia Regularne. Pisząc funkcję napotkałem na problem, którego nie potrafię obejść. Może ktoś będzie wiedział, jak napisać coś takiego:
Mój problem leży w linii 18, a mianowicie: Do funkcji activeString() podaję tablicę $base. Chciałbym podać 'dalej' tą tablicę do funkcji htmlString(). Problem jednak w tym, że nie potrafię tego zrobić. Funkcja za każdym podaje string zamiast tablicy. Może jest sposób na obejście tego? Chciałbym dodać, ze całość działa dobrze - nie przekazuje jedynie tablicy do kolejnej funkcji - tak więc ni trzeba śledzić całości kodu, a jedynie ten fragment:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak na szybko, bo wlasnie wychodze...
Nie mam specjalnie czasu sprawdzic.. mam jeszcze inny pomysl, ale teraz juz nie zdaze, napisze pozniej jak bedzie trzeba. -------------------- Brak czasu :/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 223 Pomógł: 1 Dołączył: -- Skąd: Rogożnik /K-ce/ Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Człowiek całe życie się uczy ...
I całe życie uświadamia sobie, jaki jest malutki ... Wielkie dzięki - strzał w dziesiątkę ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.07.2025 - 08:31 |