![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 22.06.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na początku witam wszystkich.
A teraz problem. Czytałem ten artykuł http://php.org.pl/artykuly/3/16 i nie moge sobie poradzić z utworzeniem pliku templates.php stale jakiś błąd mi wyskakuje. Może ktoś mi go napisać poprawnie. A o to co mi wyszło: php:
I pokazuje mi ,że z linijką php: Kod unset($this -> template[$tpl_id][tag][]); (linijka 87)Coś jest nie tak tylko co Question Prosze o pomoc albo napisanie tego pliku z góry thx Ten post edytował dez17 22.06.2005, 15:34:32 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skoro zrobiłeś:
To po co te dwa następne unset'y? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 22.06.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem jha sie nieznam tam tylko pisało ,że
Cytat jeśli chcemy używać funkcji assign_vars() w pętli trzeba oczyszczać tablice, ponieważ jeśli tego nie zrobimy otrzymamy tylko jeden wynik zamiast zamierzonej ilości. Dlatego konieczne jest oczyszczenie tablic. Posłużymy się do tego funkcją unset().
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdziłeś:
? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
aha i teraz są takie błędziki w
|
|
|
![]()
|
|
Te no naucz się czytać chociaż błędy. Przecież jak byk dałeś za mało parametrów do str_replace" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
te no to mnie olśnij i pokaż jak to powinno wyglądać miszczu
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 436 Pomógł: 6 Dołączył: 8.11.2003 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To się naucz k*** szukać a nie czekać na wszystko!! Troche myślenia nie zaszkodzi.
RTFM: http://pl.php.net/str_replace |
|
|
![]()
|
|
Sorry nie umiesz czytać POCZĄTKUJĄCY
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.07.2025 - 15:22 |