![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 3 Dołączył: 15.06.2003 Skąd: kosmosu? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam 2 tabele: Pierwsza to nich to urzytkownik.
Druga tabela: artykul
I teraz mój problem polega na tym że jak odczytać kiedy kieruje pytanie do tabeli artkul i zamiast user_id wstawić nazwisko. Prosze mnie nakierować w jaki sposób to uzyskać. ps. przepraszam, że troche zagmatwałem ale inaczej tego nie umiem napisać -------------------- Warsztat#1 ::drum and bass:: Apache2.2 :: PHP 5.2 ::
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hm nie wiem czy Cie dobrze zrozumialem, ale chcesz jako warunek podac nazwisko tak? Jesli tak to bedzie tak zapytanie wygladalo.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 3 Dołączył: 15.06.2003 Skąd: kosmosu? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodzi mi o to że mam takie zapytanie:
I co powinno być wstawione aby zostało wyświetlone imie? Czy obrałem zły kierunek? -------------------- Warsztat#1 ::drum and bass:: Apache2.2 :: PHP 5.2 ::
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.07.2025 - 03:35 |