![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 17.06.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
mam malutki problem no ale dla mnie to raczej większy. Mam formularz dzięki któremu wstawiam sobie nowe newsy na stronę jednak chcę dopasować tekst i potrzebuję abym mógł używać spacji w tym formularzu i za ich pomocą sobie dopasowywać jednak kompletnie jestem zielony z tego tematu czy jest jakaś komenda dzięki której można zinterpretować spacje jako odstępy i aby to było wyświetlane na stronie z wynikami to kod formularza
kozystam z cute news czy ktoś może mi cos doradzić ... jestem zielony nie wiem jak to zrobić może potrzeba więcej danych do odpowiedzenia na to pytanie to szybciutko odpowiem pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 17.06.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no okey tylko gdzie ja mam to wstawić
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w miejsce gdzie jest zapisywany news do bazy
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 24.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jak zrobić coś podobnego, tyle że z tabulatorami?
Dokładnie chodzi mi o to, żeby w stringu tabulator zamienić na np. pięć ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 856 Pomógł: 19 Dołączył: 30.08.2005 Skąd: 100lica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
$wynik=str_replace("\t"," ",$ciag_znakow);
\t to tablucaja ale pewności nie mam -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 01:09 |