![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proponuję aby każdy chętny odpowiedział na następujące kwestie:
I. Miejscowość II. Termin spotkania III. Jak długo ma trwać? Moje: I. Poznań II. Wakacje, np. koniec lipca, początek sierpnia III. 1-2 dni Piszcie, bo przydałoby się cos w te wakacje jeszcze wykombinować. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
I. Warszawa :9
II. Koniec lipca III. 1-2 dni |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
1. proponowany od dawna Poznań.
2. druga połowa czerwca 3. 1-2 dni. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
proponowany i uzuasadniony od dawna Poznań
koniec czerwca 1 dzień -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 680 Pomógł: 0 Dołączył: 1.10.2002 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
I. Poznań
II. lipiec III. 1 dzień -------------------- "Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 31.05.2003 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
I Ja bym powiedział Toruń, ale to juz pewnie nie ma szans się przebić
II lipiec, gdzies w srodku III 1-2 dni |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Torun
Lipiec 1 dzień -------------------- CMG: CMG.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat proponowany i uzuasadniony od dawna Poznań
A czemu uzasadniony od dawna? Może zgubiłem jakiś wątek.. po prostu jestem ciekaw dlaczego wszyscy tak chcą w Poznaniu? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 680 Pomógł: 0 Dołączył: 1.10.2002 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat aby rozwiac wszelkie watpliwosci Poznań jest docelowy:
mamy sale wykladowe wraz ze sprzetem jest prawie w srodku Polski ... dragossani tam mieszka sponsor php.pl ma tam swoja siedzibe znacznie latwiej bedzie to zorganizowac co rowna sie pomniejszeniu kosztów - Waszych kosztów [...] Jeśli załatwisz lepsze warunki to zawsze można zmienić... -------------------- "Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
|
|
|
![]()
|
|
OK, dzięki.
Cytat Jeśli załatwisz lepsze warunki to zawsze można zmienić...
Po co? Przecież sam oddałem swój głos na Poznań, tylko z ciekawości pytałem dlaczego uzgodniony - nie widziałem tego wątku. Gdybym widział to bym wogóle tego tematu teraz nie zakładał. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 31.05.2003 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Cytat aby rozwiac wszelkie watpliwosci Poznań jest docelowy:
mamy sale wykladowe wraz ze sprzetem [...] Jeśli załatwisz lepsze warunki to zawsze można zmienić... eghhhh.... zaraz. Sale wykladowe? A ja myslalem, ze pojdziemy gdzies na pifko.... ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mozna bylo by sie skontaktowac z http://php.one.pl/ i wraz z nimi zorganizowac spotkanie PHPowcow, a potem tylko dla zarejestrowanych developerow (wymagana plakietka
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 786 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2002 Skąd: Wroclaw/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Mozna bylo by sie skontaktowac z http://php.one.pl/ i wraz z nimi ... przeciez jestem...
pozdrawiam -------------------- .. make web your home ..
|
|
|
![]()
|
|
:]
No wiec co powiesz na polaczenie tych dwoch "imprez" ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 786 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2002 Skąd: Wroclaw/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat :]
jestem jak najbardziej za - sam z racji obowiazkow zwiazanych z praca po prostu nie mam czasu by wszystkigo pilnowac i popchac jakos do przodu. jesli bedzie wieksza decyzja mozna cos wystawic na php.one.pl i dodac stosowne informacje + wyslac do prasy. wymagane _spore_ wyprzedzenie + zwarty program - dotyczy min wariantu konferencja (czyli jakie tematy).
No wiec co powiesz na polaczenie tych dwoch "imprez" ? pozdrawiam -------------------- .. make web your home ..
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 16:55 |