![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 0 Dołączył: 29.02.2004 Skąd: /dev/null Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, tym razem staram sie napisac wyszukiwarke, zrobilem najbardziej basic:
super dziala i wogole hehe ![]() ![]() prosilbym bardzo o jakis dobry algorytm, ktory porzadnie wyszukuje, np wpisze "A state of Trance Armin" to zeby pokazal mi Armin Van Buuren - A State of Trance - Episode 001, prosilbym rowniez o napisanie ponizej algorytmu, jakie maja byc inputy, w jaki sposob mam wejsc w skrypt aby go przetworzyc ![]() Pozdrawiam i dziekuje za gory za pomoc ![]() ![]() -------------------- Drukuj24.pl - Drukowanie to koszt
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mozliwe ze tak zadziala, ale nie obiecuje... pisane z palca |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 0 Dołączył: 29.02.2004 Skąd: /dev/null Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
noi nie dziala nic nie wyszukuje
![]() -------------------- Drukuj24.pl - Drukowanie to koszt
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wydajniej jest zastosowac AND
Wczesniej to podziel na tablice po ' ', ',', '.'
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Stracilem ponad 2h na wyszukiwaniu ( jak i takze waszego forum jakiegos dobrego algorytmu wyszukiwarki, noi nic nie znalazlem takowego Dziwne bo ja stracilem 30 sec, na wpisane 'Wyszukirwaka' i na 1 stronie znalazlem rozwiązanie. http://forum.php.pl/index.php?showtopic=30...ndpost&p=179892 |
|
|
![]()
|
|
hymmm juz rozumuje o co chodzi
![]() ![]() ![]() ale dalej nie dziala ![]() /// dobra poddaje sie ![]() ![]() ![]() Ten post edytował bumfank 18.06.2005, 14:06:35 -------------------- Drukuj24.pl - Drukowanie to koszt
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdz moje rozwiazanie!!
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
bardzo chetnie
![]() ![]() pozdrawiam;) -------------------- Drukuj24.pl - Drukowanie to koszt
|
|
|
![]()
|
|
preg_split("/[\s,\.]+/", $szTekst);
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 03:20 |