![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 23.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam sonde na stronie i chcę pobrać z bazy pytanie do niej i daje zapytanie
Cytat $fetch = @mysql_fetch_array(mysql_query("SELECT * FROM sonda WHERE ( id = 1 )")); i mi nic nie pokazuje, jest jakiś błąd w tym zapytaniu
$pytanie = "{$fetech['pytanie']}"; |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 0 Dołączył: 14.03.2005 Skąd: W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w pierwszym wierszu masz zmienną $fetch, a w drugim $fetech
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 0 Dołączył: 6.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli to jest żywy wycinek z kodu to masz błąd w literkach
![]() $fetch = @mysql_fetch_array(mysql_query("SELECT * FROM sonda WHERE ( id = 1 )")); $pytanie = "{$fetech['pytanie']}"; -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 23.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok dzięki, zauważyłem
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
I popraw jeszcze to paskudzwto:
Uzuwanie tu "" jest bezsensowne i niepotrzebnie spowalnia skrypt. -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 06:57 |