![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 39 Pomógł: 0 Dołączył: 10.01.2005 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam taki problem. Otóż wysyłam maila z treścią i załącznikiem powiedzmy w postaci pdf. jak mail przychodzi na skrzynkę to załącznik jest w postaci pliku tekstowego ktory jest pusty lub sa jakieś dziwne znaki... probowalem z rożnymi załącznikami jpg, gif, za kazdym razem jest tak samo. podejrzewam że sypneło coś sie w kodowaniu ale ja już nie widzę błędów!!!! możecie obejżeć ten skrypt. A skorzystałem z gotowca który znalazłem na forum. Jeszcze jedno treść, tytuł i załącznik podaje z formularza.
dalej jest funkcja która wybiera z bazy adresy email i wysyła to wszystko. Z góry dzięki za pomoc... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 2 Dołączył: 20.08.2004 Skąd: Warszawa Grochów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może znajdziesz coś tutaj http://pl2.php.net/manual/pl/ref.mail.php (użytkownik jdephix at hotmail dot com napisał tam sporo na ten temat).
-------------------- Zaprzyjaźniam się z Magento - www.heliantus.com.pl
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 39 Pomógł: 0 Dołączył: 10.01.2005 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
niewiele tam znalazłem.
Może ktoś jeszcze ma jakiś pomysł.... ![]() THX |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 06:13 |