![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 483 Pomógł: 50 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie mam pewien bład przy copy: mianowicie:
i nie chce mi uploadowac pliku :/ <input type="file" name="emot" value="emotek" /> => to jest unput z file o enctype nie zapmnialem, Bład: Warning: move_uploaded_file(icon//tmp/phpAc19bZ): failed to open stream: No such file or directory in enigme/class/upload.php on line 10 Warning: move_uploaded_file(): Unable to move '/tmp/phpAc19bZ' to 'icon//tmp/phpAc19bZ' in enigme/class/upload.php on line 10 -------------------- Daiquiri: T1 = (dx/dt * s)^hpsi
Daiquiri: gdzie T1 - Twój czas przybycia na miejsce, dx/dt - prędkość, s droga Daiquiri: brb trzeba by to poprawić T1 - Czas jaki Ci to zajmie Daiquiri: Zatem T - czas dotarcia p T1 + T2 gdzie T2 = aktualny czas === po prostu kocham ją :D haha |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 312 Pomógł: 0 Dołączył: 29.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod icon//tmp/phpAc19bZ
^----- za dużo o / lub brak katalogu ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 483 Pomógł: 50 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no niby powinno dzialac jak zrobilem zgodnie z kursem na php.pl
to mi wywalilo : Array ( [emot] => Array ( [name] => reklama_t.jpg [type] => image/jpeg [tmp_name] => /tmp/phpJSxRq9 [error] => 0 [size] => 12873 ) ) -------------------- Daiquiri: T1 = (dx/dt * s)^hpsi
Daiquiri: gdzie T1 - Twój czas przybycia na miejsce, dx/dt - prędkość, s droga Daiquiri: brb trzeba by to poprawić T1 - Czas jaki Ci to zajmie Daiquiri: Zatem T - czas dotarcia p T1 + T2 gdzie T2 = aktualny czas === po prostu kocham ją :D haha |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 312 Pomógł: 0 Dołączył: 29.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
masz windows czy linux ? na jakiej wersji pracujesz ?
może chodzi o style separowania katalogów ? też miałem z tym problem i używam czegoś takiego:
zobacz też w php.ini jaką masz ścieżkę do katalogu /tmp ps. zobacz w phpinfo.php jaką masz ścieżkę do upload_tmp_dir Ten post edytował ennics 15.06.2005, 09:55:47 -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
i tak nie dziala, mam serwer linuxowski
-------------------- Daiquiri: T1 = (dx/dt * s)^hpsi
|
|
![]()
|
|
Cytat icon//tmp/phpAc19bZ ^----- nadal sądzę że błąd tkwi w tym miejscu ;] zobacz w tablicy pod adresem $_FILES['emot']['tmp_name'] znajduje się zmienna "/tmp/phpJSxRq9" następnie w kodzie podajesz
Ten post edytował ennics 15.06.2005, 10:11:32 -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
POrzy takim kodzie, mi nie dziala to :/ wywala mi caly czas to samo ze nie moze zuploadowac :/ -------------------- Daiquiri: T1 = (dx/dt * s)^hpsi
|
|
![]()
|
|
czy te katalogi istnieją, czy możesz wyświetlić ich relatywne ścieżki ?
/home/user/public_html/.../icon/tmp/phpAc19bZ /tmp/phpAc19bZ -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
istnieje tylko icon/ i do niego powinno uploadowac
-------------------- Daiquiri: T1 = (dx/dt * s)^hpsi
|
|
![]()
|
|
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 09:07 |