![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 13.06.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Czy ktos moglby podac mi jaka nazwe maja bazy danych na friko.pl? Potrzebuje to do wypelnienia formularza instalacji phpBB2. Po wpisaniu login_friko_pl wyskakuje komunikat "Could not connect to the database". Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 446 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moze dlatego
Cytat Zabronione jest umieszczanie plików lub skryptów powodujących przeciążenie serwera. Nie wolno instalować skryptów wymagających bazy MySQL np. php-Nuke, phpBB. dczytaj regulamin przed zalozeniem konta |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 13.06.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No dobra ale co to oznacza? Czy to znaczy ze na friko nie mozna zainstalowac forum?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 367 Pomógł: 2 Dołączył: 4.03.2003 Skąd: C:/Windows/Temp Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Nie wolno instalować skryptów wymagających bazy MySQL np. php-Nuke, phpBB. phpBB to forum, a nie wolno instalować to znaczy nie wolno instalować 8) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 118 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: Małopolska, Tarnów Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Cytat Nie wolno instalować skryptów wymagających bazy MySQL To jak nie można mieć skrptów, które wykorzystują BazeDanych to wogóle, po co ta BazaDanych? Na ozdobe? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 446 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Login @ 2005-06-15 06:30:58) Cytat Nie wolno instalować skryptów wymagających bazy MySQL To jak nie można mieć skrptów, które wykorzystują BazeDanych to wogóle, po co ta BazaDanych? Na ozdobe? po co to nie wiem, ale nie wiem rozwniez czy wogole tam jest baza (nigdy nie zakladalem tam konta) a ten punkt oznacz ze nie mozesz instalowac skryptow phpBB, php Nuke itp. ty chciales phpBB wiec juz wiesz ze napewno Ci to nie wyjdzie, pozatym to temat chyba bardziej na Hydepark --------------------- hmmm z tego co wiedze to na friko nie ma narazie baz danych. przynajmniej jest u mnie napisane wkrotce wiec pewnie jeszcze nie ma Ten post edytował Pigula 15.06.2005, 11:21:45 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 367 Pomógł: 2 Dołączył: 4.03.2003 Skąd: C:/Windows/Temp Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
proponuje poczytać opis konta
Cytat # pojemność: 200 MB # skrytpy: php 4.3.3 # transfer: bez limitu # www: np. www.moje.friko.pl # ftp: np. moje.friko.pl Jak dla mnie to nie ma bazy danych -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 08:27 |