![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 9.07.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki kod:
który, nie rozumiem dlaczego, po wysłaniu formularza, wywala mi to co w die() jest. może coś z formularzem nie tak napisałem? wygląda tak: Kod <form method="post" action="'.$url2.'"><tr><td>Wpisz podpis linku:</td><td><input type="text" name="desc"></td></tr><tr><td>URL:</td><td><input type="text" name="url"></td></tr><tr><td>lub link obrazka:</td><td><input type="text" name="img"></td></tr><tr><td colspan="2"><input type="submit" value="Wyślij"></form> pomóźcie, bo mnie coś wezmie zaraz ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najlepiej jak wyswietlisz sobie to zapytanie i wtedy zobaczysz co jest nie tak. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 9.07.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wyswietlilem i dodalem w phpmyadminie. traktowal desc jako DESC z normalnego polecienia:/ zamienie na `desc` i jest ok. Dzieki.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 07:13 |