![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 5.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, wiem że da sie zrobić tak : @jakas_funkcja() i wtedy jak będą jakieś błędy tej funcji to nie zostaną one wyświetlone, a przydało by mi się żeby w jakimś jednym miejscu napisac coś żeby cały skrypt nie wyświetlał błędów, istneje coś takiego?
![]() W sumie chodzi mi o coś takiego: mam taki fragment kodu:
i w sumie dziła on poprawnie jak i pozostała część kodu ale są wyświtlane takie błędy : Kod Notice: Undefined index: str in /var/www/vhost/bhd/tnt/news/news.php on line 71 Notice: Undefined index: str in /var/www/vhost/bhd/tnt/news/news.php on line 71 Notice: Undefined index: str in /var/www/vhost/bhd/tnt/news/news.php on line 74 Jak możecie mi pomóc to bardzo bym prosił ![]() Ten post edytował Edd_s 13.06.2005, 17:50:14 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 17.09.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
error_reporting(0);
-------------------- My Webpage
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Polecam uzywac
albo empty" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual() Pozatym
rzeczywiscie pomylka ? z : - tak to juz jest ![]() ![]() Ale ( ) moge zostac ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 14.03.2004 Skąd: Lodz, Poland Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hwao: jak juz to
Edd_s pewnie tej konstrukcji nie zna, wiec by sie dziwil czemu mu to nie dziala. ![]() -------------------- Warsztat: Windows XP :: Zend Studio :: DB Designer 4
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 27.06.2025 - 17:09 |