![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 13.05.2002 Skąd: wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
napisalem plik testowy dla test.php
<?php phpinfo(() ?> a przegladarka wyrzuca mi cos takiego Fatal error: midgard module not found in - on line 0 Zaznaczam ze serwer apache a modul do php to midgard-php. moze w tym sie inaczej pisze skrypty czy co Prosze o pomoc[list] |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 456 Pomógł: 0 Dołączył: -- Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat napisalem plik testowy dla test.php
<?php phpinfo(() ?> a samemu ruszyc glowka.. Kod <?php
phpinfo(); ?> Cytat a przegladarka wyrzuca mi cos takiego
Fatal error: midgard module not found in - on line 0 Zaznaczam ze serwer apache a modul do php to midgard-php. moze w tym sie inaczej pisze skrypty czy co Prosze o pomoc -------------------- pozdrawiam
CASTOR |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 13.05.2002 Skąd: wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
skrypt mam dobry w pliku poprostu tutaj zle go napisalem
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 268 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
rudolf:
w mandraku o ile pamietam jest apache, ale nie ma php, a zeby dodac php trzeba przekompilowac i php i apache (mandrake o ile pamietam nie zainstalowal Ci zrodel apacha, wiec bedziesz musial to sam zrobic) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8.07.2025 - 06:11 |