![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2003 Skąd: Kwidzyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam Apache z obsluga php na linuxie.Potrzebuje aby moj php obslugiwal zmienna domxml. Niestety w php.ini mam obsluge xml tylko dla windows. Chcialbym zaimplementowac zmienna domxml dla linuxa.Jak mam to zrobic?Bede wdzieczny za pomoc! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jaka 'zmienna domxml'? Chodzi o rozszerzenie? Musisz skompilowac php od nowa z --enable-domxml (czy jakos podobnie).
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2003 Skąd: Kwidzyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wielkie dzieki.Tyle tylko ze php instalowalem razem z serverem wiec chyba przyjdzie mi je wyrzucic - sciagnac nowe zrodelka i skompilowac od zera chyba ze ktos ma inna opcje na rekompilacje php zainstalowanego wraz z systemem?Pozdrawiam
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Rekompilacja i tak cie czeka
2. mozesz nadpisac stara instalke lub wczesniej ja usunac -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 04:07 |