![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 101 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
![]() Mam sobie oto taki problem... postanowilem przerobic Imperator Stats zeby zamiast podstron zapisywal subdomeny... Tak wiec zaczalem grzebac w kodzie... Znalazlem taka funkcje:
... w linijce 6 wpisalem 'host' zamiast 'path' ... I teraz problem... niby wszystko dziala... whchodze sobie na 'dupa.domena.com' to mi zapisuje 'dupa.domena.com' w podstronach... wchodze na 'zupa.domena.com' to mi zapisuje 'zupa.domena.com' ale... ... ale jak wejde na samo 'domena.com' to dodaje mi poprostu liczbe wejsc do pierwszej zapisanej podstrony (domeny)... czyli w tym przypadku 'dupa.domena.com' ... Nie dalem za wygrana i znalazlem funkcje isave... i ten kawalek ktory wg mnie wywoluje blad...
No i zdaje sie ze tu kot jest pogrzebany - linijka 4... wyglada na to, iz sprawdza czy 'domena.com' juz jest gdzies no i rzeczywiscie jest... w 'dupa.domena.com'... a zatem dodaje trafienia tam... I teraz problem... Jak ja mam niby to zmienic? Probowalem zamienic na ale to skutkuje tylko tym, ze za kazdym wejsciem nawet na ta sama domene dodaje nowy wpis zamiast dodac liczbe wejsc... :-( Z gory dziekuje za pomoc! PS. Pelne Imperator Stats tutaj: http://anubisdev.com/download.php?id=1 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dodaj do pliku z domenami na poczatku domena.com i pozamiatane
![]() -------------------- *Note: No animals were killed durning the construction of this post.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 101 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(GrayHat @ 2005-06-12 09:00:57) dodaj do pliku z domenami na poczatku domena.com i pozamiatane ![]() Tak... to ostateczne rozwiazanie... chcialbym jednak sprobowac zrobic to ladnie ;-) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 07:34 |