|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 3.01.2004 Ostrzeżenie: (0%)
|
Zastanawiam sie jak rozwiacać następujacy problem:
Mam formularz z załóżmy 10 polami, chciałbym zeby uzytkownik miał mozliwość dodania nowego pola formularza nie traca ctych już wpisanych. Czyli klika w guzik i pojawia sie jedynaste pole a reszta zostaje tak ajk byla wypełniona. Czy da sie to zrobic bez javy |
|
|
|
![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 853 Pomógł: 25 Dołączył: 27.08.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%)
|
czeipając się słówek : bez javy pewnie ze sie da, ale najelpiem to by bylo zrobic javascriptem (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif)
odpowiadajac na pytanie, zrob przycisk submit "Dodaj nowe pole" z odwolaniem do samego siebie (pliku php), z POSTa odczytaj to co wpisal i z w php dodaj nowe pole. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 3.01.2004 Ostrzeżenie: (0%)
|
Tak probowałem ale musze miec jeszcze submita który tylko wysle bez dodawania
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 086 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2003 Ostrzeżenie: (0%)
|
Cytat(grucha @ 2005-06-11 08:42:44) Tak probowałem ale musze miec jeszcze submita który tylko wysle bez dodawania Spróbuj dwóch submitów z tym samym name, ale różnymi value. Skrypt do którego się odwołujesz powinien dostawać value wciśniętego submita. |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 21.12.2025 - 18:02 |