![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak wyzej? jak zainstalować zenda na linuxie dokladnie na Fedora Core 3
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 191 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: POLAND Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sciagasz Zenda, rozpakowujesz archiwum (tar zxvf nazwa.tar.gz badz tez tar jxvz nzwa.tar.bz2), wchodzisz do nowopowstalego katalogu, wpisujesz (kiedy jestes juz pod iksami) komende uruchamiajaca instalator. Kiedy przeslesz zawartosc ls -lia na forum, to nawet powiem Ci jak ta komenda sie nazywa
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wiem kto mi udostepni dane na stronie zend do logowania zebym mogl sobie pobrac zenda tam jest to opisane .. nie umie sie tam zarejestrowac
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
OMG: podstawy angielskiego to trzeba znac -- bez nich nie da sie programowac.
Name, username, password: chyba wiesz co znacza. Jak sie zarejestujesz to dostajesz linka na maila, itd. -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak nie umiesz sobie z rejestracją poradzić to się obawiam że z praca z Zendem nie mówiąc o instalacji też sobie nie poradzisz
![]() PS. http://downloads.zend.com:80/studio/4.0.2/ tu masz katalog z programem. Ale żeby dostać licencję to hmm... niestety musisz sie zarejestrować... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
hmm gdybym dostał liinka to bym nie pytał tutaj ... angiellski umie .. Zenda mam na windowsie ... od pol roku. tylko jak sie rejestruje strona mi sie odświerza a na mailu nie ma nic ..
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat nie umie sie tam zarejestrowac a Cytat tylko jak sie rejestruje strona mi sie odświerza a na mailu nie ma nic .. to jest drobna roznica ![]() Mail zostal chyba wrzucony do folderu ze spamem. Sprawdz. -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.07.2025 - 13:30 |