![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 401 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2003 Skąd: Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czesc mam maly problem i pewnie poprostu moj za maly poziom wiedzy na ten temat jest przyczyna ze nie moge sobie poradzic:
mam w bazie danych tabelke w ktorej jest miasto i usluga i wybieram sobie dane wg. wyboru miasta i uslugi poprzez menu rozwijane... moje zapytanie: [php:1:7259ab9169] $wynik = mysql_query ("SELECT * FROM $prefiks$usluga WHERE miasto='$miasto';"); while ($record = @mysql_fetch_array ($wynik)) { $id = $record[0]; $miasto = $record[1]; $usluga = $record[2]; $tresc = $record[3]; echo "$tresc"; } [/php:1:7259ab9169] i teraz chcialbym zrobic takie cos ze w bazie umiescic np. dwa miasta w jednym polu typu TEXT. mam poprostu jedna oferte ktora dotyczy dwoch miast i nie chce robic oddzielnego rekordu w bazie z innym nadanym miastem tylko z jednym co by mial "dwa miasta w jednym polu typu text" czy to sie da zrobic ? bo szczerze mowiac lookalem troszke ale nic mi z tego rozgladania nie wyszlo.... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 17:08 |