![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 8.06.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Siema ludziska
![]() Zanim na mnie będziecie krzyczeć to powiem że głowa mi dziś pęka wszystko mi się dwoji i troji troche dałem dzisiaj czadu ale potrzbuje waszej pomocy!! Mam swoje forum php (jestem adminem) i za każdym razem jak ktoś zaczyna temat to ja muszę go akceptować i każdy nowy temat nazywa sie "oczekuje na akceptacje co ja mam z tym zrobić w panelu administracyjnym ![]() ![]() ![]() PS.Strong,sophia RULEZZ!!!!! ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jakie FORUM, phpBB, IPB, inne?
To sie "Optional new post verification" nazywa albo podobnie. -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 8.06.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
php by przemo i w panelu admina jest wszystko po polsku
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Znalazłem w 10 sekund na googlach...
http://phpbb2.pl/archiwum/archive/o_t__t_2...ę-and-quot.html Pozdro! -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
Cytat(scarface @ 2005-06-08 21:09:18) Znalazłem w 10 sekund na googlach... http://phpbb2.pl/archiwum/archive/o_t__t_2...ę-and-quot.html Pozdro! Chłopie z nieba mi spadłes mi by to zajeło dzisiaj e 20 min ![]() Dziekuje ci bardzo i Pozdrawiam wszystkich ![]() Dodano hehe szukałem szukałem ale gość napisał ze w konfiguracje for a u mnie w panelu tego nie ma ![]() albo nie wiem gdzie tego szukać Ten post edytował Pospalbym 8.06.2005, 22:56:19 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 23:06 |