![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 30.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć,
Mam mały problem dopiero zaczynam zabawe z php i w kazano mi jako projekt zrobić mały serwis do którego potrzebne mi logowanie przy użyciu SQLite a ja nie mam o tym zielonego pojecia (ucze sie dopiero od 2 tygodni) znalazłem dużo logowan z MySQLem ale nie umiem tego przerobić i tu prośba może ktoś zrobił takie logowanie i miałby ochote sie nim podzielić ![]() Pozdrawiam wszystkich SBogdi |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przyklad masz w manualu.
A jesli sobie nie poradzisz to za symboliczna kwote moge Ci takie cos napisac. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 30.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie moge znaleść przykładu logowania w manualu mogłby ktos mi dac linka do tej strony?
![]() pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok to wyglada to mniej wiecej tak:
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 02:33 |