![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 149 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2004 Skąd: Z nikąd Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Cytat Line 129, column 1362: the name and VI delimiter can be omitted from an attribute specification only if SHORTTAG YES is specified ...licznik" tabindex="3"><option value="1" selected >Typ 1</option><option value O co chodzi, wiem, że coś z checked... Nie wiem co jest źle... Ja zawsze używałem wyrazu checked i selected do zaznaczenia, które ma być zaznaczone i było OK. Może coś się zmieniło... Please help me! ![]() -------------------- kOskiToS :D
|
|
|
![]()
|
|
Administrator PHPedia.pl Grupa: Developerzy Postów: 1 102 Pomógł: 2 Dołączył: 14.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
<option value="1" selected="selected">
Było ostatnio -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 149 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2004 Skąd: Z nikąd Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
thx,
![]() a to samo dotyczy checked? np. w checkobxie OT, sorka, ale nie mogłem nic znaleźć, woógle to nie wiem jak miałbym dobrze tego wyszukać z góry dzięki za odp ![]() -------------------- kOskiToS :D
|
|
|
![]()
|
|
Administrator PHPedia.pl Grupa: Developerzy Postów: 1 102 Pomógł: 2 Dołączył: 14.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak, wszystkie krótkie tagi z htmla są niedozwolone, co jest opisane w pierwszym lepszym kursie xhtmla :]
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 17.06.2025 - 06:04 |