![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 2.06.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam,
mam taki problem: w wyniku zapytania do bazy *.dbf otrzymuję dane w formie tabeli, potrzebuję aby wynik z jednych z pól tabeli służył jako kolejne zapytanie (do innej bazy) i tak: tabele z wynikami otrzymuje w sposób:
i teraz jak to podstawić w jakiś sposób: za $parametr_1 = $rekord["NRZADANIA"] - tylko jak?? to nie działa:
w taki sposób też nie:
prosze o jakąś poradę..... pewnie okaże się że brakuje gdzieś ' albo ".... ![]() dzięki wielkie |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 68 Pomógł: 0 Dołączył: 6.06.2005 Skąd: CBŚ Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- "Kraj, który w technice nie postępuje, cofa się" - prof.S.Wł.Bryła
pajacyk.pl - a co Ci szkodzi kliknąć SOS please someone help me... ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 2.06.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzięki, zadziałało ale... co się okazuje (oczym nie pomyślałem) skrypt przecież przeszukuje całą bazę i wynik daje mi wartość ostatniego rekordu....
...ale dzięki temu skłoniło mnie do myślenia i już zrobione... dzięki wielkie!! Ten post edytował staspolo 8.06.2005, 19:16:49 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 15:02 |