![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 195 Pomógł: 0 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam prościutką funkcję, potrzebną mi do zgłaszania błędów podczas pracy nad pewną stroną:
Teraz wywołuję ją sobie, np. poleceniem i co się okazuje? W efekcie dostajemy: Kod Array ( ) - czyli pustą tablicę! (nawet nie ma zmiennych globalnych!)Czy ktoś się spotkał już z czymś podobnym? Od czego to może zależeć? -------------------- Językiem którym najlepiej operują wszyscy programiści są przekleństwa.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat This function returns a multidimensional array containing a list of all defined variables, be them environment, server or user-defined variables, within the scope that get_defined_vars() is called. Co oznacza ze dziala prawidlowo: wyswietla ci zmienne zdefiniowane w funkcji memory_dump(). -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 195 Pomógł: 0 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki
![]() Poprawiłem na I teraz wszystko pięknie działa ![]() -------------------- Językiem którym najlepiej operują wszyscy programiści są przekleństwa.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.06.2025 - 11:14 |