![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 483 Pomógł: 50 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moj problem polega na tym, że:
mam se plik skorka.php w nim klasa skorka, w niej znajdują sie metody jak poniżej. no i tam sobie pliczek index.php gdzie testuje dzialanie klasy a w nim takie cos:
No i mam takie metody w klasie:
ponado maly pliczek z "szablonkiem": Kod {tytul}<br/> <hr> {text} I co mi wyswietla ? tylko "2" co tutaj skonciłem. Proszę nie polecać smartów gdyż w tym projekcjie nie moge ich użyc ... niestety ... z góry dzieki za pomoc -------------------- Daiquiri: T1 = (dx/dt * s)^hpsi
Daiquiri: gdzie T1 - Twój czas przybycia na miejsce, dx/dt - prędkość, s droga Daiquiri: brb trzeba by to poprawić T1 - Czas jaki Ci to zajmie Daiquiri: Zatem T - czas dotarcia p T1 + T2 gdzie T2 = aktualny czas === po prostu kocham ją :D haha |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Rzucilo mi sie w oczy dwie rzeczy:
1) funkcja mn_open() - robisz global $tpl u używasz $tp_tmp 2) funckcja mn_close() - robisz global $tp_tmp a używasz $tpl -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 483 Pomógł: 50 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
blach moj bład, bo zmienialem kilkukrnie bo myslalem ze zmienne sie gryzly, no ale.
ale i tak nadal to nie działa :/ -- zapodac cała klase ? Ten post edytował Hpsi+ 7.06.2005, 09:26:28 -------------------- Daiquiri: T1 = (dx/dt * s)^hpsi
Daiquiri: gdzie T1 - Twój czas przybycia na miejsce, dx/dt - prędkość, s droga Daiquiri: brb trzeba by to poprawić T1 - Czas jaki Ci to zajmie Daiquiri: Zatem T - czas dotarcia p T1 + T2 gdzie T2 = aktualny czas === po prostu kocham ją :D haha |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
zapodaj. powiedz również jakiego efektu oczekujesz (co ma się wyświetlać)
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
sorki ze dopiero teraz ale poszedłem sie zdrzemnac po całonej pracy
![]()
Oczekuje efektu ze zrobi mi cos takiego ze w main.tpl bede mial wyglad zwyklego działu, a w kodzie mam cos takiego
![]() w ob_start() pokreciłem. dzięki za pomoc nospor ![]() Ten post edytował Hpsi+ 7.06.2005, 11:42:07 -------------------- Daiquiri: T1 = (dx/dt * s)^hpsi
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.07.2025 - 07:53 |