![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 30.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam kolejny dylemat ;/
czy ktoś może mi wytłumaczyć co dokładnie oznacza komunikat : Warning: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at c:\apache\htdocs\aa\wys_rp.php:6) in c:\apache\htdocs\aa\funkcje_dolacz.php on line 10 i jak temu można zaradzić?? Poza tym to byłbym wdzięczny o jakąś wskazówkę- o ile to możliwe aby tego typu ostrzeżenia móc ukrywać - bo ogólnie skrypt mi sie odpala z góry dziękuję za pomoc ![]() pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 690 Pomógł: 81 Dołączył: 6.04.2005 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
# przed funkcją session_start(); wysyłasz jakiś txt do przeglądaki, pokaż kod to będzie prościej wskazać miejsce, w którym jest błąd
# a co do wyłączenia błędów hm.. php.ini ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukaj: "headers already sent"
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Było 139 razy
![]() Zamykam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 10:35 |