![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2005 Skąd: 3Miasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam taki problem:
Zrobiłem sobie taką stronke jedną i testuje ją w explorerze i firefoxie. W mozilli jest wszystko si, natomiast w ex pod logiem strony pojawia sie taki dziwy pasek.. Jak ktoś ma dwie przeglądarki i może porównać to niech obejży na www.alkoholzone.kamelot.pl Kod strony prezętuje się następująco..
A plik style.css wygląda tak : Kod naglowek {
font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; text-align: center; font-style: inherit; font-size:18px; color:#660000; } hyper { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 14px; color:#800000; text-align: center; } text2 { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; color:#800000; text-align: center; } } text3 { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-style:italic; font-size: 14px; color:#FFFFFF; text-align: center } Ten post edytował powker1 6.06.2005, 22:17:08 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 131 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2003 Skąd: Torun/Poznan Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W czym Ty to pisales?? Tag <html> wystepuje 4 razy! <title> to samo. Przeciez to jest jakas sieka.
Poczytaj moze o HTML. http://www.w3schools.com/html/default.asp -------------------- On the day I was born, the nurses all gathered 'round
And they gazed in wide wonder, at the joy they had found |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2005 Skąd: 3Miasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A czy mógł byś mi pokazać gdzie powiela się w tym kodzie <html> lub <title> bo ja bez kitu nie moge sie doliczyć więcej niż być powinno, chyba że przyjmuje on jakieś inne formy o których nie wiem, choć nie sądze...
![]() ![]() Ten post edytował powker1 7.06.2005, 06:54:22 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tu --> http://www.alkoholzone.kamelot.pl/ -- 4 sztuki <html>
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 131 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2003 Skąd: Torun/Poznan Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No odpal swoja strone i wyswietl zrodlo.
Dokument HTML powinien miec postac: A Twoj ma to wszystko kilka razy zmieszane. -------------------- On the day I was born, the nurses all gathered 'round
And they gazed in wide wonder, at the joy they had found |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 08:29 |