![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 0 Dołączył: 20.03.2005 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, wiem ze pytanie jest pewnie dla znawcow banalne, ale zrozumcie: pisze php, nie chce mi sie i skzoda mi czasu na dochodzenie do rozwiazania.
Potrzebuje po prostu kawaleczke gotowego kodu javy ktory pozniej obrobie php. Licze ogromnie na wasza pomoc: Pewien obrazke jest linkiem do popup'u w ktorym jest ten sam obrazek tylko ... duzy ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skrypt skopiowany z webmastera
Kod W ramach HEAD
<script> <!-- function displayWindow(url, width, height) { var Win = window.open(url,"displayWindow",'width=' + width + ',height=' + height + ',resizable=0,scrollbars=yes,menubar=no' ); } //--> </SCRIPT> W ramach BODY (przykładowo) <A HREF="javascript:displayWindow('clikwin1.htm',300,200)">Strona 1</a> | <A HREF="javascript:displayWindow('clikwin2.htm',200,300)">Strona 2</a> -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 20:41 |