|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 0 Dołączył: 15.03.2004 Skąd: Gdynia, Polska Ostrzeżenie: (0%)
|
Czy ktokolwiek ma jakiekolwiek doswiadczenia?
Generalnie szukam platformy (serwer/jezyk), ktora obsluzy najwiecej request/sec. Skrypt bedzie korzystal w srednim stopniu z bazy mysql. Za jakiekolwiek sugestie / rozwiazania bede bardzo wdzieczyny. Pozdrawiam |
|
|
|
![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 398 Pomógł: 10 Dołączył: 24.11.2004 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%)
|
Ja bym proponował zainteresować się platformą Java czyli Servlety, JSP, JavaBeans, J2EE, EJB. Nie jestem zbyt doświadczony w tej kwestii ale mówią, że jest to jedna z najwydajniejszych platform. Ponadto w połączeniu z serwerem Apache Tomcat oraz bazą danych PostreSQL tworzy całkowicie darmową platformę.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 0 Dołączył: 15.03.2004 Skąd: Gdynia, Polska Ostrzeżenie: (0%)
|
Cytat(emilio @ 2005-06-01 21:41:00) Najszybszym rozwiązaniem jest rezygnacja z wirtualnej maszyny zend. Można to uzyskać za pomocą własnych rozszerzeń php napisanych np. w c++. Myślę, że jeśli chodzi o wydajność to na oko takie rozszerzenia nie mają startu do FastCGI C/C++. Widzę, że Panowie nie siedzą w temacie... |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 20.12.2025 - 23:55 |