![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam, otoz mam 2 indexy, w pierwszym mam modol zalogowania i daje warunek potem
i po zalogowani nie przenosi na podana strone tylko sie odswieza, sprawdzalem czy warunek jest spelniony wyswietlajac wartosc i sprawdzajac ja, wie ktos moze czemu nie chce mnie przekierowac na 2 index ? ![]() NuLL - chola z tymi skrótami w temacie |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
spóbuj tak:
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wyrzuca strone z samym tlem :-(
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
może index2.php masz z bledem i nic nie wyswietla.
Spójrz na url. Jaki jest po przekierowaniu? index2.php? -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
url dziala bo go sprawdzalem, kurde nadal nie wiem dlaczego jak dam zamiast header a echo"lol"; to to wyswietla na gorze strony a przeniesc nie chce
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 691 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
URL działa
![]() To znaczy, że masz index2.php z bledem -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() w index2 mam : if ($_SESSION["zalogowany"]=="tak") { zawartosc strony } else { exit; } i wywala biala strone jak sie wchodzi nasztywno, problemem jest ten index1 ze nie przenosi ;-( Ten post edytował kukov 1.06.2005, 17:32:28 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie mam pojęcia więc będę szczelał, może masz wyłączone błędy(error_reporting) dlatego nie widzisz tego, spróbuj na samym początku strony w której masz ten warunek dodać ob_start" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual.
![]() Napisz może w skrócie fragmenty tego kodu, albo podaj źródła *.phps... -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
index.php
index2.php
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
U mnie wyświetliło:
Cytat Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at c:\wamp\www\@work\!\index.php:2) in c:\wamp\www\@work\!\index.php on line 63 wpisz ob_start" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual ma samym początku pliku index.php, musi być to sam początek bez przerw, jeszcze przez <html>... Ewentualnie możesz zrobić echo a tam meta tag z Refresh URL... Tak samo zrób z session_start... Ten post edytował scarface 1.06.2005, 18:33:59 -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 691 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A manuala przeczytać to nie łaska??
![]() Nie możesz ustawiać sesji, cookiesów i headerów, jeśli na wyjściu są jakiekolwiek dane!! -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.07.2025 - 14:11 |