![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 24.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam.
to byla pierwsza strona jaka zrobilem: poprzednia w sumie to pierwsza jaka w zyciu zrobilem. oczywiscie na tebelkach ![]() teraz sie poprawilem i zrobilem wszystko na css'ie i wyglada to tak: nowsza zadna ze stron oczywiscie narazie nie jest funkcjonalna, a dane sa podawane z kosmosu, ale chodzi mi o layout. co powinienem poprawic ? pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 446 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie podoba mi sie ani jedna ani druga. czcionka i kolory sa do poprawy przynajmniej dla mnie a w drugiej nowszej wersji dzial Aktualne warunki pogodowe naklad mi sie na menu. na drugiej brakuje banera. jedyna rzecz ktora mi sie podoba to na pierwszej stronie ten metaliczny element miedzy banerem a tekstem
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 219 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2005 Skąd: Wielkopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
może bardzej kolorystycznie...
[edit]wydaje mi się po za tym ze starsza lepsza... Ten post edytował kowal1122 1.06.2005, 10:00:04 -------------------- www.knights.ovh.org - moja gra internetowa
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 00:06 |