![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 209 Pomógł: 0 Dołączył: 17.05.2002 Skąd: lodz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam tablice :
jest 20 rekordow rozumie ze mam teraz tablice o dlugosci 20 to jak teraz mam ja odczytac ... tak zeby osobno mogl miec dostep |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
foreach" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual?
Swoją droga jakoś dziwnie to masz zrobione. Dopisz sobie tam poza petlą print_r($event) i zobaczysz jak wygląda ta tablica, będzie to mniej więcej coś takiego: Kod [1] => nazwa, [2] => data, [nazwa] => nazwaZostatniegoRekordu, [data] => data j.w., I będą tylko cztery elementy bo te dwa z pętli za każdym razem nadpiszą się. Linia:
jest tutaj zupełnie niepotrzebna (dodaje dwie zupelnie bezsensowne pozycje). Powinno chyba być tak:
Wtedy dostaniesz tablice dwuwymiarową i będziesz mógł ją odczytać za pomocą wspomnianej foreach(). Pozdrawiam -------------------- Warsztat: PLD | GphpEdit | PHP4
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 209 Pomógł: 0 Dołączył: 17.05.2002 Skąd: lodz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok dziekuje bardzo
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 21:51 |