![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 435 Pomógł: 40 Dołączył: 16.02.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Używam przeglądarki Opera7, rozdzielczość:800x600.
Napisy koło tego czerwonego banneru są przesunięte za bardzo w prawo - nie mieszczą się na stronie i dlatego ich prawie wogóle nie widać (zlewają się z czarnym tłem strony). Czy możecie ten drobny błąd poprawić? (tzn. gdzie indzie dać banner albo napisy:"Wortal | Wiki | IRC" i ikonke RSS) -------------------- Linkedin | ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja mam to samo pod firefoxem, ale da sie z tym zyc. nie wiem czemu nikt tego nie chcial poprawic.
![]() -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Cytat(trucksweb @ 2005-05-31 14:56:10) ja mam to samo pod firefoxem, ale da sie z tym zyc. nie wiem czemu nikt tego nie chcial poprawic. ![]() przeniesc tego nie ma zbytnio gdzie (chyba ze widzicie dobre miejsce). A jest tak zebscie nie mieli u dolu paska przewijania na boki (prawo-lewo), chyba ze wolicie je miec... Jak dacie jakos ciekawa propozycje to sie zamieni. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(hwao @ 2005-05-31 16:37:59) przeniesc tego nie ma zbytnio gdzie (chyba ze widzicie dobre miejsce). Po lewej stronie pod logiem, za linkiem do php.pl (ktory nawiasem mowiac mozna usunac, bo zastepuje go link "Wortal") ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proponuje wykasować to:
A następnie powyżej gdy zaczyna się kolejna komórka na początku wstawić: Co da nam coś takiego => Kilk() Tak więc to jest moja propozycja. ![]() -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Scarface wlasnie mialem o tym pomysle napisac, przecie tam jest duzo miejsca i nie tylko to mozna tam upchnac
![]() -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
Jak zawsze obowiązuje zasada - mówisz i masz.
(choć nie zawsze od razu ![]() Może być? -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
No teraz jest ok, mnie pasuje
![]() Az milo popatrzec, szkoda ze nikt z adminow nie wpadl na to wczesniej ![]() -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
a co to - tylko my jesteśmy tu od "wpadania"?
W końcu nie każdy ma monitor, który widział rozdzielczości typu 800x600 -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 581 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2003 Skąd: Jasło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałbym zaznaczyć że nie patrzy się kim człowiek jest, jakie posiada umiejętności, bo każdy nawet najlepszy potrafi coś przeoczyć i nie da rady być idealnym człowiekiem...
Sorki za OT -------------------- „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest;
nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.” Jan Paweł II |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(kubatron @ 2005-06-01 13:28:04) Chciałbym zaznaczyć że nie patrzy się kim człowiek jest, jakie posiada umiejętności, bo każdy nawet najlepszy potrafi coś przeoczyć i nie da rady być idealnym człowiekiem... ![]() |
|
|
![]()
|
|
jak to nie da?
Ja daję rady, a Itsme i scannerowi też to całkiem nieźle wychodzi ![]() Nie wspominając już o seth'cie... -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 581 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2003 Skąd: Jasło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
DeyV: dać rade, a być to dwa różne pojęcia, a po drugie idealnych ludzi niema...
-------------------- „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest;
nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.” Jan Paweł II |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 335 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wpadli... tylko był okres że miało wejść lada dzień nowe forum i w nim miało to zostać poprawione, ale że nie weszlo to zostało.
A zreszta co to za dyskusje... isc skrypty pisac a nie filozofowac ![]() Ten post edytował Chewolf 1.06.2005, 20:40:09 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 09:05 |