![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, robie skrypcik sklepu internetowego i mam problem ze zrobieniem wyswietlania produktow
jest baza "kategorie" - kategorie produktow i baza "produkty" - wiadomo w produktach jest komorka z polem id jakiejs kategorii teraz jak zrobic zeby wyswietlic wszystkie kategorie w bazie, oraz wszystkie produkty, po ukladane wedlug kategorii chodzi mi o to ze jak dodam kategorie w bazie danych to automatycznie bedzie ona wyswietlana, razem z produktami do niej nalezacymi -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 3.02.2004 Skąd: Tczew Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale ja chce otrzymac taki efekt:
Jakas kategoria produkt, cena, itd produkt, cena, itd produkt, cena, itd produkt, cena, itd produkt, cena, itd Jakas kategoria produkt, cena, itd produkt, cena, itd produkt, cena, itd produkt, cena, itd produkt, cena, itd ... dobra juz dzieki ![]() Ten post edytował buffalo soldier 29.05.2005, 22:23:15 -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Produkty
Kategorie
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 12:55 |