![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 22.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zamierzam zabrac sie do napisania dosc duzego serwisu, rozbudowanego... itd...
nie jestem zielony, podstawy a nawet duzo wiecej juz mam, napisalem juz niejedno ale teraz chcialem zrobic cos duzego, cos co opublikuje w necie i mam nadzieje zacznie zyc wlanych tchnieniem... i tu moje pytanie... nigdy nie stosowalem klas i templatow (tak to sie pisze ? kurde :/) 1) macie moze jakies linki do dobrych materialow na temat klas, i systemu templatow.. ? 2) czy mozna napisac duzy serwis (czyli system uwierzytelniania, newsy, ankieta, forum, itp..) bez tempatow ? znaczy na pewno mozna bo juz pisalem (niestety nigdy do konca)... 3) czy to bardzo ulatwia/przyspiesza pisanie/dzialanie serwisu? no ogolnie sie chcialem dowiedziec cos na ten temat... znalazlem jakis tutek na angielskiej stronie, aczkolwiek przerabianie tego nie sprzyja przyswajaniu... a tutki ktore znalazlem po polsku na temat klas.. to takie nijakie... uprzejmnie prosze o pomoc... -------------------- "Kiedy ktoś marzy samotnie, to jest to tylko marzenie; kiedy marzymy wszyscy razem, to staje się to rzeczywistością."
/Dom Helder Camara/ mam marzenie... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 12:39 |