|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 118 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: Małopolska, Tarnów Ostrzeżenie: (20%)
|
Witam!
Jaki jest według was najlepszy CMS, jego zalet i wady |
|
|
|
![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 134 Pomógł: 0 Dołączył: 27.01.2005 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%)
|
ezPublish www.ez.no
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 6.02.2005 Ostrzeżenie: (0%)
|
Cytat(Login @ 2005-05-28 05:33:23) Witam! Jaki jest według was najlepszy CMS, jego zalet i wady !) Durne pytanie. 2) Najlepszy pod jaki wzgledem i do czego ma byc zastosowany? |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 118 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: Małopolska, Tarnów Ostrzeżenie: (20%)
|
słyszałem kilka wersji o różnych najlepszych CMS'ach, a jakie jest wasze zdanie jeśli biorąc pod uwagę elastyczność i funkcjonalność
|
|
|
|
| -antoncad- |
|
|
Goście |
Witaj Login!
Najlepszym cms'em jest CMS własnego autorstwa! Może tak napisze: 1.php-Nuke 2.Post-Nuke 3.sPaiz Nuke 4.e107 5.Xoops Osobiście korzystam z jedynki czyli php-Nuke, ale polecić mogę ... i sądzę że jest najlepszym => ten oto scrypcik: typo3 Typo3 jest freecznym systemem zarządzania treścią serwisów internetowych. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 165 Pomógł: 6 Dołączył: 17.06.2005 Ostrzeżenie: (0%)
|
Nigdy nie spotkałem sie z opinia, ze jPortal jest dobry (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) Posiada on az tak duzo bledów ? Czy są tego inne przyczyny ?
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 436 Pomógł: 6 Dołączył: 8.11.2003 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%)
|
Bo jPortal nie jest CMS'em od tego trzeba zaczać. Pozatym jPortal był pisany niesluchludnie. Napewno ma błędy czy dużo? Można o tym prowadzić długą dyskusje. Nie jest najlepszy pod względem wydajności oraz możliwości. Jest to prosty system portalowy bez zbędnych wodotrysków, ale brakuje mu kilka ważnych i przydatnych rzeczy. Jednym słowem jPortal jest dobry dla strasznie początkujacych, którzy nie widzieli na oczy nigdy CMS'a.
|
|
|
|
|
|
|
|
też słszałem dużo krytyki na temat jPortal.
A php-Fusion? To podobno jest jeden z najlepszych: łatwa obsługa i instalacja oraz cały czas się rozwiaja |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 425 Pomógł: 0 Dołączył: 28.05.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%)
|
Najlepszy to jest Mambo - bez dwóch zdań.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 189 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2005 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%)
|
Prawdopodobnie wybrałbym Mamboo lub eZ. Ten drugi jest skomplikowany oraz ma ogromne wymagania, ale potrafi obsłużyć ogromną ilość danych, jest raczej na wieksze serwisy.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 742 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2003 Skąd: Gdańsk, Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%)
|
Pytanie powinno brzmieć:
"Jaki CMS jest odpowiedni do moich potrzeb które kształtują się następująco:" Zamykam nie widze sensu w topicu o subiektywnych ocenach. |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 22.12.2025 - 19:59 |