![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 27.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
www.kocurex.z.szu.pl
Na tej stronce mam zainstalowany system newsów CuteNews 1.3.1 Stronka jest w html, toteż musiałem ów system umieścić za pomocą polecenia iframe. Teraz taki problem mam: jeśli dodam więcej niż 2 newsy, iframe nie dopasowuje się do nich i ucina je po prostu :/ Chciałbym, żeby iframe i cała stronka dopasowywała się do newsów i w miarę jak newsów będzie przybywać - rosła. Jednocześnie chciałbym, aby linijka umożliwiała przewijanie całej strony, a nie tlyko newsów. PS. Jeśli nikt nie zna rozwiązania, to może jakiś ogranicznik do cute news, żeby po 3 newsy tylko zostawiał a inne kasował - da radę? plz pomóżcie |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 345 Pomógł: 3 Dołączył: 20.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ifames
automatyczna wysokość IFrame, niestety na kazdej podstronie trzeba bedzie to umieszczac, bo inaczej sama sie niebedzie zwężać. W każdym razie robiłem z Ifames na poczatku mojej przygody z HTML ale zabawa z include() w php jest dużo łątwiejsza i mnie czasochłonna. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 22.06.2025 - 21:49 |