![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam ,
mam taki problem ... zrobilem plik ktory tworzy inny plik i chce zeby ten stworzony plik stworzl nastepne pliki ![]() ale poprostu ten plik niema do tego uprawnien i chcailem ie zapytac czy jest mozliwosc nadawania chmodow przez php ?Bo nawet DirectAdmin mi wyswietla : Kod Unable to chmod /domains/g.hoomor.pl/public_html/install2.php to 777
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 345 Pomógł: 3 Dołączył: 20.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a jesli chcesz tworzyc pliki masowo to nielepiej uzyc to tego petli while
![]() Byc może źle zrobzumiałem o co ci chodzi. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 189 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2005 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W php funkcja chmod" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual. Możliwe, że nie masz uprawnień do nadawania chmodu plikom.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 22:08 |