![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Josef S.- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam
Uploaduje na serwer plik *.zip Potrzebuje rozpakować ten plik (*.zip). Przeszukałem już chyba większość dostepnej dokumentacji ![]() Na serwerze mam dostępne bzip2 i zlib. (czyli nie ma problemu z plikami *.gz..) Próbowałem też z poleceniem: Kod exec("unzip plik.zip"); ale jakoś nie poradziłem sobie z prawami dostepu i safe_mode=On ![]() Będę wdzięczny za jakiekolwiek sugestie. Pozrawiam Josef S. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 742 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2003 Skąd: Gdańsk, Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
-Josef S.- |
![]()
|
Goście ![]() |
niestety nie ma mowy o doinstalowaniu dodatkowych modułów na serwerze..
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Josef S. @ 2005-05-27 09:41:18) niestety nie ma mowy o doinstalowaniu dodatkowych modułów na serwerze.. ![]() W takim razie nie ma mowy o rozpakowaniu. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale pewnie znajda sie skrypty w php rozpakowujace zipy.
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 0 Dołączył: 19.09.2004 Skąd: Uć Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja kiedys uzywalem PCLZip link
dosyc fajne, nic nie trza dorzucac poza wykorzystaniem klasy. -------------------- Nie rób nic na siłę - weź większy młotek ;)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 607 Pomógł: 23 Dołączył: 8.09.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
było już kiedyś o tym. Wystarczy poszukać, są do tego klasy odpowiednie, wystarczy wpisać Google
-------------------- Audio: Metallica, Soil, RHCP, OffSpring, Green Day, "Retro", Gorillaz, Disturbed, Coma
DB: MySQL 4.1 | php: 4.4.3 Pomogłem Ci? Wciśnij przycisk POMÓGŁ. |
|
|
-Josef S.- |
![]()
|
Goście ![]() |
w postach było, ale przeważnie chodziło o tworzenie zip...
jesli chodzi o wypakowanie zip to nic nie ma sensownego dla bzip2 i zlib... ani klas do wykorzystania.... czekam na ewentualne wsparcie ![]() Pozdrawiam odpowiadających!!! Josef S. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 17.09.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- My Webpage
|
|
|
-Josef S.- |
![]()
|
Goście ![]() |
Dzięki, zadziałało....
jednakże małe pliki [zipowany 150kB-rozpakowany 1MB] wypakowywane są bez problemu, zipowany 400kB (po rozpakowaniu 5 MB) już nie może być rozpakowany. Na serwerze admin ustawił chyba jakiś czarodziejskie ograniczenie... na domowym WinXP/Apache działą bez problemu ![]() Pozdrawiam Josef S. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 01:38 |