![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-n3wbi3- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam,
Ostatnio chciałem zrobić skrypt, który zapisywał by mi na dysku plik z innego serwera. Problem jest w tym, że chciałbym zapisać to co zostało zwrócone do przeglądarki. Link ma postać http://myserv.com/index.php?zm=1$zm2=99 itp. Nie wiem jak to pobrać. Próbwałem coś kombinować z socketami, ale nie wychodzi, albo nie umiem zrobić tego. Czy da się jakoś wywołać z poziomu php na przykład jakąś funkcję do zapisywania , np Firefox'a. Może trzeba wysałać jakieś nagłówki ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 260 Pomógł: 0 Dołączył: 18.07.2003 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Gentoo Linux 64bit / PHP 5.2 / MySQL 5.1
-> Administracja serwerami Linux i FreeBSD |
|
|
-n3wbi3- |
![]()
|
Goście ![]() |
Podczas użycia tej funkcji dotaje taki błąd:
Warning: file_get_contents() [function.file-get-contents]: URL file-access is disabled in the server configuration in /home/n3wbi3/public_html/file.php on line 3 w pliku php.ini mam ustawione: allow_url_fopen = On Co jeszcze mam ustawić :/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Uzyj fsockopen" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual() np przyklad z manuala.
Zapisz sobie tylko zmiena do pliku. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 04:18 |