![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 24.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie,
bardzo potrzebuje skryptu do obslugi formularza na stronie www, formularz sklada sie z paru okien z tekstem i dwoch z mozliwoscia wyslania pliku przez uzytkownika przegladajacego strone (upload). Sam nie mam najmniejszego pojecia o php i tu moja prosba, czy za wynagrodzeniem zgodzilby sie ktos pomoc mi w przeprowadzeniu zalej operacji i wstawieniu tego skryptu do formularza? prosze o kontakt na maila: maciejklimek@poczta.onet.pl telefonicznie: 506667041 lub gg: 7334547 Pozdrawiam Maciek |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 15.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hi
Jak pomęczysz troche ludzi na forum to zrobisz to sobie sam bez problemu, a przy okazji czegoś się nauczysz, no i kasa zostanie Ci w kieszeni ![]() Napisz trochę szczegółów co ów skrypt miał by robić z danymi pochodzącymi z tego formularza, ma je umieszczać w bazie danych czy może coś innego. No a może już masz to zrobione... -------------------- ...life is just...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 11:45 |